BESTELLEN

Een bewuste keuze. Uit onvrede over het online bestelproces doen we het bij Main Crush Monday net even anders. Wij willen graag in contact komen via What’s App. Easy en overzichtelijk. Geen eindeloze betalingsstappen maar gericht met een persoonlijke touch. Easy toch?

What’s app : om het bestelproces persoonlijk en snel te organiseren vragen we je om een appje te sturen naar :

06 – 294 119 79 Inge (links)

06 – 417 679 70 Marjoleine (rechts)

We zullen je dan vragen om je keuze, de juiste maat en je adresgegevens. Vervolgens ontvang je een tikkie. Zodra deze is betaald gaat de bestelling in behandeling.

Wanneer kan je je bestelling verwachten?

Alle items worden de eerstkomende maandag besteld en ons streven is om binnen een week het pakket bij jou af te leveren. Dit is afhankelijk van waar de kleding vandaan komt. We houden je op de hoogte.

Vragen voor je besteld?

Natuurlijk ontvangen we ook graag een appje als je nog vragen hebt over maten, kleuren etc. We kennen je kind misschien niet maar hebben genoeg ervaring om je gericht te kunnen helpen.

Niet helemaal tevreden?

Dat lossen we graag op! Terugsturen of omruilen, laten we samen even kijken wat je het liefste wilt, dan gaan wij dat regelen.

Wil je graag op de hoogte gehouden worden? Als je je telefoonnummer achterlaat sturen we je iedere maandag een appje of E-mail met de link naar de nieuwe outfit! Net wat je fijn vindt!

Op de hoogte blijven?

%d bloggers liken dit: