BRAND : BOOF

OVER BOOF

BOOF is Undutch. Zoals de eigenaren. BOOF kijkt met een andere bril naar kinderen. Zoals kinderen geboren zijn. Ongecompliceerd. Zonder poespas. Zonder bullshit. Zonder regels en voorschriften. BOOF is geen ouder, maar een gelijkgestemde.

Dat merk je in alles. In de aanpak, doen en laten en in de communicatie. Zo stopt Boof kinderen niet in een veel te kleurrijk keurslijf…Rustig? Pas op? Stop?… ”Laat ze toch lekker gaan”  Leg ze niet teveel regels en voorschriften op. Schrijf geen dingen voor die ze toch niet willen horen of dragen. Dat geldt ook voor de communicatie en omgang met kinderen. Oftewel: Boof loopt nooit zomaar achter de kudde aan….“wij bepalen zelf wel hoe we het doen, wat we mooi vinden, wat de mode is”…

wat vinden wij :

wat een heerlijk merk is dit! stoer voor meiden en jongens, en vooral ook lekker draagbaar. Precies waar wij van houden! De wassingen zijn eigentijds net als de fit. De eigenaren van BOOF werken dan ook niet voor niks nauw samen met de winkeliers om de mooiste items voor kids te ontwikkelen. Komend jaar komen er weer veel nieuwe fits en wij kunnen nu al niet wachten!

items gezien bij Main Crush Monday :

outfit inspiratie :
%d bloggers liken dit: