HET TEAM

Main Crush Monday het team Inge en Marjoleine
Main Crush Monday Inge (links) en Marjoleine (rechts)
Marjoleine owner Main Crush Monday

 HI! ik ben Marjoleine. Sinds 2017 woon ik samen met Remie, Pelle, Florine en Merlin in Heemstede. Een gezellig dorp net onder Haarlem. Naast de stad vind je me zo vaak mogelijk op het strand! Heerlijk. Niet om in mijn bikini in de zon te liggen maar juist om te genieten van het heerlijke zonnetje in het voorjaar! Of op die warme zomeravonden, na het werk, met een glaasje wijn! 

Sinds mijn 16e vind je me al tussen de kleren. In eerste instantie als bijbaantje in een kledingwinkel in Amsterdam, via het World Fashion Center, door naar Deense kinderkleding via homeshopping om uiteindelijk bij Main Crush Monday uit te komen! Mijn missie is om shoppen weer leuk te maken. Er zijn zoveel mooie, betaalbare merken te vinden maar je moet wel even goed zoeken. En dat doen wij voor jou en je kids!

 

Hi, ik ben Inge, 39 jaar en woon met mijn man Bryan en drie kids Floor, Teun en Lot in het mooie stadje Hasselt. Ik werk al jaren als Hairstylist in een mooie zaak in Zwolle en geniet daar nog enorm van, maar sinds ik moeder ben is ook die passie voor kinderkleding begonnen. Heerlijk dat stylen van kids en het uitzoeken van toffe niet alledaagse kledingstukken…. In de zomer van 2016 zat ik op instagram en kwam er een job voorbij als Shopping Advisor voor een Deens merk, het begin van een nieuw avontuur naast mijn baan en wat was het leuk! Ook best pittig soms met je hele voorraad de auto in, maar mooie avonden beleefd en leuke mensen ontmoet! Helaas kwam daar abrupt een eind aan 2019. Maar met Marjoleine bleef het contact en kwam naar uren plannen en ideeën uitwerken MAIN CRUSH MONDAY tot stand. Een nieuwe uitdaging waar wij dingen kunnen doen waar we blij van worden en jullie met ons!! Be inspired!

Inge owner Main Crush Monday
%d bloggers liken dit: