BLOG : KIDS & KLEDING Liepen ze er zo bij vandaag??!!

Als ik mijn telefoon even check zie ik een berichtje van mijn lieve (dat dan weer wel) schoonmoeder……het eerste wat ik stiekem denk is : NEE!! Die combinatie had ik niet bedacht gisteravond. Herkenbaar? Je had dat outfitje speciaal klaargelegd om dit te voorkomen. Nee, het is geen ramp, maar stiekem wel heel irritant.

Hoe kan het nou toch iedere keer weer gebeuren dat wanneer ik het huis verlaat -voordat mijn kids wakker zijn- zij er uitzien alsof ze al twee jaar geen kleren hebben gekregen en ze gedoemd zijn te lopen in uitsluitend onnavolgbare combinaties in zowel kleur als vorm. (Zouden ze dan toch af en toe de mode uit de toonaangevende bladen willen volgen, zie vorig artikel ;))

Mocht je dit willen voorkomen dan zou je kunnen kiezen voor een vooropgezet – plan. Een lijst met do’s en don’ts of een klein boekje met alle juiste combi’s netjes uitgeschreven. Voorwaarde is wel dat alle mensen die je lief zijn én je kids mogen aankleden, je aanwijzingen blindelings opvolgen – no questions asked … precies, ik dacht het ook niet.

Wat echter wel heel goed werkt is de items die je niet mooi vindt gewoon NIET in huis halen en al helemaal niet in de kast leggen. Geef je kids, je man, de au-pair of je schoonmoeder uitsluitend de keuze uit toffe items. Die items die ook een hele dag mee naar school mogen en die vies mogen worden. Je zal zien dat deze veel beter samengaan. En laat je dan verassen door wat ze er voor een combinaties mee maken!

Wat wij met MAIN CRUSH MONDAY doen is outfits aanbieden die je zo een-op-een kunt aantrekken bij je kind maar ook weer lekker te combineren zijn. Op de website geven we bij iedere outfit nog wat extra mogelijkheden, zodat je meteen weet of het wel of niet bij jouw kind in de kast past! Dus trek die kast een keer overhoop, haal alles eruit wat je niet leuk vindt en vul van daaruit aan als het nodig is. Het is het waard!

http://www.maincrushmonday.com

%d bloggers liken dit: