BLOG : KIDS & KLEDING De ultieme zoektocht

Yes! Main Crush Monday is een feit. Inge van Dalfzen en ik gaan samen verder werken aan het concept en de uitvoering van dit persoonlijke online platform waar we mama’s NIET langer gaan inspireren met kinderkleding maar het heel easy gaan maken om ’s ochtends je kind aan te kleden. . .

Als je op instagram zit of graag tijdschriften leest weet je waarschijnlijk precies wat ik bedoel; het ene plaatje nog mooier dan het andere. Kids die lieflijk, stoer of precies op het juiste moment dromerig in de camera kijken met de meest prachtige kleding. De prijzen van die kleding kan jij je wellicht wel overheen zetten. Alhoewel het wel redelijk vervelend is dat dat wollen truitje dan ook nog eens niet in de was mag, maar met de hand in koud water gewassen dient te worden.

Mijn kids hebben dat soort truien a) niet aan, want het is veel te warm b) altijd aan als ze op school schilderen of thuis pasta met rode saus eten, of, c) aan als ze thuiskomen met een onverklaarbare vlek die er natuurlijk nooit meer uit wil. (hoe dan??!!)

De andere beelden die ik tegenkom zijn voornamelijk van combinaties waar ik mijn kind simpelweg nooit in krijg. Te drukke combi’s, te raar, te veel pastel of te veel thema (denk sailor kid / old fashion school kid / of deze : feeling like a fairy tail kid). Mijn kinderen willen stuk voor stuk gewoon kunnen spelen – binnen en buiten – met kleren waarvan geen enkel ander kind zegt dat ze er raar uitzien, die niet te warm zijn en lekker draagbaar zijn.

Maar als moeder? Als moeder wil ik nu natuurlijk graag zeggen dat het me niet uitmaakt als ze maar gelukkig zijn ….maar hé dat is natuurlijk niet helemaal waar. Ik wil dat mijn kind er leuk uitziet! Dat ik en zij beide blij zijn met wat ze dragen. Dat het mij niet mijn hele salaris kost. Dat ik ook die leuke foto kan posten als ik daar zin in heb zonder ze eerst in andere kleren te heisen. Kortom, gewoon leuk, easy én niet te vooropgezet.

Terug naar het nieuwe platform; wij gaan dus geen inspiratie foto’s delen. Wij gaan precies die outfitjes delen die je – met een druk op de knop – kunt bestellen. Precies zoals je ze ziet. Met alle benodigde informatie gaan we jou helpen je kids er super uit te laten zien voor een eerlijke prijs. Met items voor een seizoen of juist voor eindeloos gebruik. Nieuwe merken uit het buitenland, kleinere merken uit het binnenland. Creatief genoeg om jouw hart te laten smelten, en easy genoeg voor jouw kind om het te dragen!

Launchdate : 4 November 2019 – http://www.maincrushmonday.com

%d bloggers liken dit: