MUSTHAVE 1

XXL – SWADDLES voor € 24,95 (incl. gratis verzenden & mooi verpakt!)

MaeMae

XXL SWADDLES

€24,95

Afmeting: 120 x 120 cm

70% Bamboo en 30% katoen mousseline

Superzacht, licht, sneldrogend!

duurzaam ***

Een echte musthave op de babykamer, in de badkamer, in je tas, in het zwembad of (we kijken er nu al naar uit) op het strand! Swaddles werden oorspronkelijk gebruikt om je baby in te bakeren maar is inmiddels uitgegroeid tot een hele mooie universele doek die altijd en overal van pas komt!


Swaddle XXL rusty leopard
€24,95
Swaddle XXL leopard
€24,95
Swaddle XXL moss green
€24,95
Swaddle XXL misty rose
€24,95
Swaddle XXL rusty
€24,95

MaeMae is in oktober 2018 opgericht toen Imke’s zoontje Todd werd geboren en zij al snel tot de conclusie kwam dat babyspullen, met hun drukke, kinderlijke prints en kleuren, niet goed tot hun recht komen in een modern interieur. Dat moet toch veel hipper kunnen? Tijdens een etentje met Laura werd dit ongenoegen uitgesproken en zetten de vriendinnen de eerste stappen richting MaeMae. Het doel? De Mae – oftewel ‘moeder’ in het Portugees – van nu helpen met pure, maar vooral mooie essentials voor hun kleintje.

Wat vinden wij?

Wij worden zo blij van dit soort initiatieven! Als je de doeken ziet en voelt begrijp je precies wat Imke en Laura wilden neerzetten met MaeMae. Check vooral ook even hun andere items. Er zit zoveel leuks tussen wat je met plezier in huis haalt of cadeau geeft!

Bestellen kan tot t/m 15 dec 2019

nu zonder verzendkosten!!

én supermooi ingepakt – echt een cadeautje

%d bloggers liken dit: