OUTFIT 3

unisex

te koop : maandag 18 nov t/m 24 nov 2019

unisex – outfit trui & broek – €79,95

maat 92 – 128 / setprijs € 81,95 € 73,55

verzendkosten €3,95

Cub & Pudding

sweater € 42,- €33,60

100% katoen, opgeruwd van binnen

comfortabel, zacht en aangenaam warm

mosterdkleur met bordeaux-rood

maanden : 0-6 6-12 12-18 18-24 (goed op maat)

jaren : 2-3 (mt98) 3-4 (mt104) 4-5 (mt110) 5-6 (mt116) 6-7 (mt122) 7-8 (mt128)

DUURZAAM ** Mooie items die eigenlijk het hele jaar door gebruikt kunnen worden. In de winter met een laagje extra maar nooit ‘out of fashion’. Made in Portugal. perfect voor jongens en meisjes!

TIP I – mosterdgeel; niet een alledaagse kleur maar wow, wat staat dit veel kinderen opvallend mooi. Zelfs als ze iets bleker zijn in de winter. de trui is superzacht van binnen door het geruwde katoen. sommige kids dragen dit gewoon meteen op de huid. geen hemd of t-shirt eronder. Fijn voor kids die het snel warm hebben.

TIP II – Combineer het eens met een spijkershirt zoals Teun op de foto! of doe er lekker nog een gek print T-shirt onder zoals Lot om het lekker nonchalant te dragen.

Blossom Kids

jogging chino €39,95

95% katoen & 5% lycra

gevoel van joggingstof maar oogt als chino!

brick dust

92-98 (2-3 jaar) 104-110 (4-5 jaar) 116-122 (5-6 jaar)

DUURZAAM ** mooie uitgesproken basics die je langere tijd kunt dragen en goed blijven voor het volgende kind! Blossom Kids heeft heel bewust gekozen voor ateliers in Portugal en Turkije waar ze mee samenwerkt op een eerlijke en bewuste manier.

TIP I een topper dit broekje! voelt zo lekker comfi maar ziet er uit als een chino. als je kind nog smalle heupjes heeft koop hem dan goed op de maat. iets steviger kindje? dan kan je ook een maatje groter prima hebben.

TIP II mooie kleur om met naturel tinten te combineren maar gaat ook heel goed met bv spijker of zoals op de foto’s met mosterdgeel. Zwart wit erop geeft een lekker statement! ok, kan dus gewoon goed met alles!

CUB & PUDDING

Designed at the messy dinning room table in London.


Cub and Pudding were the names I (Sarah, posing over there) gave my two children when they were but humongous tummy bumps (with a side helping of jam on toast and an alarming amount of crisps).

Inspired by a love of illustration and a lifelong passion for books, I’ve created a unisex brand that is playful, charismastic and above all, joyful.

Onbeschrijfelijk mooie verhalen achter de kleding van Cub & Pudding. Iedere keer dat Sarah kiest voor een motief weet je zeker dat dat niet zomaar is. Door terug te dromen naar de verhalen en illustraties van vroeger weet ze kids voor zich te winnen met inspirerende items. In 2017 koos ze voor plezier in haar werk, en stopte bij een van de grootste bladen van Engeland als schrijfster. En daar zijn wij heel blij mee!

Blossom Kids

Hello, we are Blossom Kids. We create classic, timeless & fine quality garments for your mini, designed to last a childhood. In our personal search finding durable kids wear in all essences, we decided to create our own collections.A brand that lives up to our design wishes, as well as our wish to create a better future for everything that grows. Therefore, we slowly produce a small collection together with qualified suppliers, who share our vision on sustainability.

wat vinden wij :

Wow! We kunnen niet anders zeggen. Dit nieuwe Nederlandse merk is in september 2019 opgericht door Jantien. Ze heeft jaren in de textiel gewerkt en met 3 kleine prinsessen thuis was de omschakeling naar kinderkleding snel gemaakt. Haar verhaal is zo krachtig en enthousiast dat zie je terug in de kleding! Alle items worden gemaakt in twee verschillende fabrieken in Turkije en Portugal waarbij er uitsluitend wordt gewerkt met de mooiste stoffen en eerlijke arbeidsomstandigheden. De lijnen zijn kort en dat merk je absoluut in de afwerking. De kleuren zijn spot-on en de stoffen voelen rijk. Check haar andere items hier.

%d bloggers liken dit: