DE KIDS

Pelle-voor-Main-Crush-Monday
v.l.n.r Florine (9jr), Floor (10jr), Merlin (5jr), Lot (5jr), Teun (8jr), Pelle (11jr)

v.l.n.r Florine (9jr), Floor (10jr), Merlin (5jr), Lot (5jr), Teun (8jr), Pelle (11jr)

Pelle | model sinds … nee hoor grapje!  Pelle is de oudste van ‘onze crew’. Zit in groep 8 en wil volgend jaar de havo gaan doen. Naast voetbal zit hij op freerun. (Zo gaaf!) De rest van de tijd speelt hij het liefste games op zijn PlayStation en als hij even moet wachten voordat Fortnite of The Crew weer start zit hij op zijn telefoon YouTube te kijken 👀… herkenbaar? Kleren shoppen is een uitdaging! (Ook herkenbaar?) Hij is zich heel bewust van alle merken en laat zich niet meer ‘aankleden’. Hij gaat al aardig de lengte in (1.55) en is smal. Zijn stijl is cool, stoer maar ook kleurrijk én het moet vooral lekker zitten. Check hier de leukste outfits voor grote jongens!

Floor | is mijn oudste dochter (Inge) bijna 11… een heerlijk eigenzinnige, creatieve en slimme meid. Ze zit op dansen, speelt een beetje piano en vind het leuk om voor de camera een leuke outfit te showen. En zou ook graag als influencer door willen gaan 😉 dus dit gaat nog wat worden! Kleding kopen word wel lastiger met deze leeftijd, iets met mama die nog wat wil sturen en een kind die alleen nog maar naar dameskleding wil kijken, wat natuurlijk nog niet past! Dus daarin zijn wij ook met Main Crush Monday altijd op zoek naar leuke outfits en merken voor de tieners onder ons!! Check hier de leukste outfits voor grote meiden!

Florine | Hello world! Dit is Florine, mijn (Marjoleine) middelste. Een vlinder, een fladderaar, een sloddervos én vooral een heel vrolijk kind. Nog twee maanden en dan wordt ze alweer 10! Hoog tijd ook … want dan kan ze zich nog meer gaan gedragen als de gemiddelde you-Tuber en/of tiktokker 🤪. Naast hockey en ballet is ze superenthousiast over kleding! Alle outfits die wij selecteren worden dus ook eerst uitvoerig gekeurd ♥️. Inmiddels heeft ze haar eigen naaimachine dus wie weet wat er nog komen gaat! Check hier de leukste outfits voor grote meiden!

Teun | mijn middelste kind, ja deze is ook van mij (Inge) daar waren nog wel eens twijfels over.. hij lijkt op mama..de meiden hebben iets meer de Indische roots van papa meegekregen. Teun is 8 jaar zit in groep 5, is een lief gevoelig en gedreven kind. Passie voor voetbal en uiteraard zit hij ook graag achter de play station!! Wat kleding betreft, het moet makkelijk en mooi zijn en vooral goed voelen!! Hij doet het super voor de camera, natuurtalentje! maar we moeten er wel wat gezelligs van maken, dus zoeken we naar locaties waar de boys lekker even kunnen skaten en/of balletje kunnen trappen! Check hier de leukste outfits voor kleine jongens

Merlin | & dan de laatste van mijn zooitje ongeregeld. De derde in mijn (Marjoleine) rijtje 😜. Merlin is 5en een half (heel belangrijk dat halfje!). Ik weet niet of het de standaard is bij de derde maar dit is er een die alles durft, kan en ALTIJD vrolijk is. Zij voelt geen stress geloof ik. Ze geniet van onze fotoshoots omdat ze dan met haar nieuwe vriendinnetje Lot kan spelen. Wat betreft innerlijk lijken ze op elkaar en uiterlijk precies het tegenovergestelde. ♥️ Check hier de leukste outfits voor kleine meisjes!

Lot | Mijn kleine meisje ….die alweer 5 jaar is!! een heerlijk ondeugend vrij en vooral gezellig kind, zit in groep 2, gaat (nog) fluitend naar de zwemles en speelt graag met poppen en barbies… en de kleding? Heerlijk die kasten van een 5 jarige! kan haar nog alles  aantrekken, al krijgt ze wel haar voorkeuren … maar ik moet er nog even niet aan denken dat ik mij er straks niet meer mee kan bemoeien. Check hier de leukste outfits voor kleine meisjes!

%d bloggers liken dit: